adam ammar fotopage

By: adam ammar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Aug-2008 05:43 Email | Share | | Bookmark
Tahun Melawat Terengganu!!!

 
 
 
View all 22 photos...
Ni cite mase balik Dungun dulu....tak habih lagi....maleh betulla nak update... ...kebetulan mase balik Dungun ade jemputan kenduri kat seberang takir.....dah alang2 sampai...nak ke bandor mesti jammed....so kami nak merasa naik penambang....suka la sangat depa dapat naik bot tu....dari seberang takir ke pasar payang...dewasa RM1.00 jer...kekanak RM0.50....kami parking kat depan masjid pas2 amik penambang ke pasar payang....tak yah nak pening kepala carik parking kat situ...lepas bersopping skit2 ( skit jer tau!!!!) puas bergambar2 an....patah balik ker seberang takir....itu jer la....ingatkan nak ke pulau wan man naik bot gak...tapi memandangkan hari gelap....mama takut la berada lam bot kalau hujan2 nanti....so....naik kete le jalan2 ke teluk ketapang...alamak!!!x de la plak gambo kat teluk ketapang....hikhikhik...




Friday, 15-Aug-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark
Main Layang Layang

Sian anak anakku nak sangat main layang2....so mama beli la layang2 yang murah kat pantai remis,jeram ( nak g jeram ni lalu jalan belakang kat puncak alam ni dekat le sangat)....satu RM5 jer rasenye....jadik la....suke la sangat depa ni main....walaupon panas terik....tapi sebab tepi pantai kan....so ,lelayang tu naik tinggi....tak dapat la nak amik gambo lelayang tu di tgh hari buta...





Si Adik yang tak mau bagi org pegang lelayang die....cam terer nak naik kan sendiri...



Gilo!!!tgh hari buto main lelayang.....




Thursday, 10-Jul-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
Main Pasir Plak!!!!

 
 
 
View all 6 photos...
Again......balik Dungun.....ade puak2 dari Puncak Alam nak g mencandat sotong....kami x pegi....just numpang konvoi jer....


Thursday, 26-Jun-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
Jom Tido!!!!!

 
 
Ammar ni anak baba...klau ngantuk,die x kira kat mane pon buleh lelap.....



Tuesday, 17-Jun-2008 01:39 Email | Share | | Bookmark
Sungai Sendat

 
 
 
View all 23 photos...
Kami berkelah di Sungai sendat bersama jiran jiran di suatu ketika dahulu.Dah lupa la bila...hikhikhik....sape ntah tukar setting date kat kamera kami.Best gileerrr tempat tu sbb tak de org g sane...org2 yg ade kenderaan tertentu jer slalu g sane...kami yg bukan menaiki kenderaan tertentu tu....REDAH JER...

Budak yg tak sabor nak 'berkubang'....sampai sampai...tak sempat tukor baju...die dh terjun....sampai ke sudah pakai baju tu jer mamat sorang nih....



Adam bersama kawan kawan ...



Ammar yang mula mula takut air yang sejut ya amat.....kami rendam gak Ammar tapi lepas tu die mesti peluk baba ....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net